dinsdag 08 oktober 2024
Glossary
Onze Glossary is een zeer uitgebreide verklarende woordenlijst aangevuld met extra informatie en foto’s. Een toelichting op de vele kruiden, specerijen, vruchten e.d. die u op onze website tegenkomt bij de verschillende snacks, sweets en drinks uit Azië. Maar ook veel wetenswaardigheden zult u hier aantreffen.
De lijst hieronder is alfabetisch gerangschikt en wordt regelmatig bijgewerkt.
Agar-Agar
Air kelapa
Anko
Bhang
Bo Bay Mon
Cardamom
Dal
Ghee
Kala Namak [Black Salt]
Kelapa, klapper
Kentjoer
Khus [Vetiver]
Kolang Kaling
Kopi [Kopi Luwak]
Mochigome
Nuoc Mam
Rasam Podi
Rozensiroop
Shiso
Sweet Basil seeds
Tahu
Tang Yuan
Tapioca
Umeboshi
Zwarte Knoflook [Black Garlic]
De lijst hieronder is alfabetisch gerangschikt en wordt regelmatig bijgewerkt.