Selecteer een pagina
donderdag 04 juni 2020

Glossary

Onze Glossary is een zeer uitgebreide verklarende woordenlijst aangevuld met extra informatie en foto’s. Een toelichting op de vele kruiden, specerijen, vruchten e.d. die u op onze website tegenkomt bij de verschillende snacks, sweets en drinks uit Azië. Maar ook veel wetenswaardigheden zult u hier aantreffen.
De lijst hieronder is alfabetisch gerangschikt en wordt regelmatig bijgewerkt.

  • Agar-Agar
  • Air kelapa
  • Anko
  • Bhang
  • Bo Bay Mon
  • Cardamom
  • Dal
  • Ghee
  • Kala Namak [Black Salt]
  • Kelapa, klapper
  • Kentjoer
  • Khus [Vetiver]
  • Kolang Kaling
  • Kopi [Kopi Luwak]
  • Mochigome
  • Nuoc Mam
  • Rasam Podi
  • Rozensiroop
  • Shiso
  • Sweet Basil seeds
  • Tahu
  • Tang Yuan
  • Tapioca
  • Umeboshi
  • Zwarte Knoflook [Black Garlic]