Selecteer een pagina
Friday 16 November 2018
Home » Glossary

Glossary

Onze Glossary is een zeer uitgebreide verklarende woordenlijst aangevuld met extra informatie en foto’s. Een toelichting op de vele kruiden, specerijen, vruchten e.d. die u op onze website tegenkomt bij de verschillende snacks, sweets en drinks uit Azië. Maar ook veel wetenswaardigheden zult u hier aantreffen.
De lijst hieronder is alfabetisch gerangschikt en wordt regelmatig bijgewerkt.

  • Agar-Agar
  • Air kelapa
  • Anko
  • Bhang
  • Bo Bay Mon
  • Cardamom
  • Dal
  • Ghee
  • Kala Namak [Black Salt]
  • Kelapa, klapper
  • Kentjoer
  • Khus [Vetiver]
  • Kolang Kaling
  • Kopi [Kopi Luwak]
  • Mochigome
  • Nuoc Mam
  • Rasam Podi
  • Rozensiroop
  • Shiso
  • Sweet Basil seeds
  • Tahu
  • Tang Yuan
  • Tapioca
  • Umeboshi
  • Zwarte Knoflook [Black Garlic]